T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu

CENGİZ PAK-SIFIRLA ATIĞI GÜLÜMSET DÜNYAYI / RESET WASTE SMİLE THE WORLD

Cengiz Pak Okul Öncesi Eğitimi Öğretmeniyim 16 yıllık öğretmediğimin son beş yılını yönetici olarak yaptım. Denizli Merkezefendi B.B. Hayme Hatun Anaokulunda müdür olarak çalınmaktayım. "Sıfırla Atığı Gülümset Dünyayı" Projesiyle Öğrencilerimize atıkların geri dönüşümle değerlendirilebileceği farkındalığının oluşacağına inanıyorum. Bu projede olmak ve sizlerle çalışmak mutluluk verici.

27-04-202227-04-202227-04-2022PROJEMİZ HAKKINDA / ABOUT OUR PROJECT

  • Dünya değişiyor, artan nüfusla birlikte doğal kaynaklarda hızla tükeniyor. Kullan-at mantığına dayalı düzenin sürdürülebilir bir sisteme dönüşebilmesi için artık geri dönüşümünde ötesinde bir şeylere ihtiyaç duyduğumuz kesin. Yaşadığımız topraklara ve gezegenimize karşı farkındalığımız ne kadar artarsa o kadar çok onu koruyup kollamak için çaba sarf ederiz. Daha az tüketmek, kullanılmış malzemeleri işlevsel ürünlere dönüştürmek, çevremizdeki kaynaklara yaratıcı bir bakış açısıyla yaklaşmak artık hepimizin elinde. İşte burada yeni nesil bir dönüşüm olan ileri dönüşümün nasıl hayata geçirildiğini öğrencilerimize çeşitli web2 araçları ile hazırlanmış materyallerle ve işbirlikçi etkinliklerle anlatıyor olacağız. 

     

    The world is changing, and it's rapidly running out of natural resources with the growing population. It's clear that we need something more than recycling now so that the disposable logic-based order can transform into a sustainable system. The more awareness we have of the land we live in and our planet, the more we try to protect and protect it. We all have the power to consume less, transform used materials into functional products, and approach resources around us from a creative perspective. Here we will be telling our students how the next generation of transformation is implemented, with materials prepared with a variety of web2 tools and collaborative activities.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.04.2022 - Güncelleme: 22.02.2024 15:38 - Görüntülenme: 189
  Beğen | 0  kişi beğendi