DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu

STEM with Future Travelers eTwinning Projemiz

With this project, we aim to enable 3-6 year old early childhood students to produce creative solutions to real-world problems with an interdisciplinary STEM education approach, and to discover their talents by being guided in this way. At the same time, we want to provide 21st century life skills with an innovative approach and to observe the effects of these skills on children.

Bu proje ile 3-6 yaş okul öncesi öğrencilerinin disiplinler arası bir STEM eğitimi yaklaşımıyla gerçek dünya sorunlarına yaratıcı çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda yönlendirilerek yeteneklerini keşfetmelerini hedefliyoruz. Aynı zamanda 21. yüzyıl yaşam becerilerini yenilikçi bir yaklaşımla kazandırmak ve bu becerilerin çocuklar üzerindeki etkilerini gözlemlemek istiyoruz.

3-6 yaş erken çocukluk dönemi çocuklarının merak duygularını artırmak ve yaratıcılıklarını geliştirmek, araştıran - sorgulayan bireyler ortaya çıkarmak, teknolojik araç- gereçleri derslere entegre ederek 21. yy hayat becerilerini kazanmalarını ve sosyal farkındalık yaratmak, 5 disiplin alanına ( bilim, teknoloji , mühendislik, matematik ve sanat) vurgu yapmak ve ilgilerini çekmek, karşılaşılan gerçek dünya problemlerine karşı yaratıcı çözüm yolları üretmelerini sağlamak ve buluşlar yapmak.
To increase the curiosity of 3-6 year old children and to develop their creativity, to reveal inquisitive individuals, to integrate technological tools and equipment into the lessons, to enable them to gain 21st century life skills and to create social awareness, in 5 disciplines (science, technology, engineering, Mathematics and art) and attract their attention, enable them to produce creative solutions to real-world problems encountered and make inventions.

30-12-202130-12-202130-12-202130-12-202130-12-202130-12-2021

Yayın: 30.12.2021 - Güncelleme: 22.02.2024 15:46 - Görüntülenme: 366