DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu

Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu

SIRAKAPILAR MAHALLESİ.1771 SOK.NO12 MERKEZEFENDİ/DENİZLİ
Vizyon
B.B. HAYME HATUN ANAOKULU olarak 36-72 aylık çocukları fiziksel,duygusal,zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak ve yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak,onlara saygı,sevgi,işbirliği,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma,paylaşma gibi davranışları kazandırarak Atatürk,vatan,millet,bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı,kendine güvenen,çevresiyle iyi iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli,çağdaş,düşünceli,hak ve sorumluluklarını bilen hoşgörülü bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Misyon
Atatürk ilke ve inklapları doğrultusunda yaratıcı,sorgulayan,araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla sevgimizi de katarak Okul öncesi eğitim toplumun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak ve projeler üretmek, çevresi ile barışık,etkili ve Okul öncesi eğitimde çocuklarımızı ilköğretime hazırlayan en doğru adres olmaktır.
07.45-12.45 12.55-17.55